Tel.: 03 401 08 05 03 401 08 05
Op zoek naar een loodgieter die van aanpakken weet?

Ook voor uw badkamerrenovatie en meer kan u rekenen op T-Roof

Wist u dat dakbedrijf T-Roof tevens gespecialiseerd is in loodgieterij? Ook voor het installeren van sanitair hoeft dus niet verder te zoeken naar een professional. Zelfwerkend patroon Tony en zijn ervaren team helpen u graag bij kleine en grote loodgieterswerken, zoals het renoveren van uw badkamer.

Een loodgieter waarvoor klanttevredenheid en kwaliteit het belangrijkste zijn

U kan T-Roof contacteren voor allerhande loodgieterswerken. Centrale verwarming, vloerverwarming, verwarmingsketels, waterverwarmers, radiatoren, thermostaten, houtkachels en pelletkachels, waterverzachters, regenwaterpompen, toiletten en complete badkamers. Zowel installatie, onderhoud als herstellingen behoren tot de mogelijkheden. Wat we ook doen, we zetten steeds de puntjes op de i.

Enkel degelijke merken

T-Roof werkt met merken als Desco en Van Marcke. Enkel topkwaliteit dus! U kan dus zeker zijn van een badkamerrenovatie waarover u meer dan tevreden zal zijn.

Contact opnemen

Verwarming laten plaatsen of een badkamerrenovatie in Deurne? In de wijde regio is T-Roof de firma gespecialiseerd in sanitair waarnaar u op zoek was. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Contacteer ons! 03 401 08 05 03 401 08 05